Brassia Sherlob Tolkien 3T

22.02


branches 3

↕ Hoogte (incl. pot) in cm: 60

Ø Potmaat in cm: 12

🏠 Binnen 2-4 werkdagen in huis.

🌱 Vers van de kweker.

♻️ Duurzaam.

📦 Gratis verzending.

Artikelnummer: logi8 Categorie:

Beschrijving

De Brassia is een groenblijvende epifyt en komt voor in Midden- en Zuid-Amerika en vanaf nu ook jouw woonkamer. Deze mooie orchidee is verwant aan de Oncidium, maar heeft niet zulke hoge lichtbehoefte als de meeste Oncidiums. Zijn unieke bloemvorm zie je niet vaak bij orchideeën, hierom vaak gezien als een uniek exemplaar in je woning.

Over de kweker: De orchideeën komen van één van de vijf kwekers die samenwerken onder de naam Logico. Door hun specialismen op diverse soorten slim te verdelen zorgen zij ervoor dat u de beste, mooiste orchideeën in huis krijgt. Theo Ammerlaan

Verzorg tips: et Orchideeën op een lichte plek bij een kamertemperaturen van 18 a 20C en geef ze eens per maand een speciale, vloeibare orchideeënmest. (bij ons verkrijgbaar) Potorchideeën houden niet van natte voeten. Dompel eens per week de plant 5 à 10 minuten in water op kamertemperatuur en laat de Brassia goed uitlekken. De Brassia houdt ook niet van tocht en direct zonlicht. Daarnaast vinden ze een kachel of centrale verwarming in de buurt niet fijn. Ook een fruitschaal in de buurt is geen goede optie. Fruit produceert gassen waardoor bloemen snel verouderen.

branches 3

Kweker: Logico

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Brassia Sherlob Tolkien 3T” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *