Corokia Cotoneaster in terracotta pot

33.26

Een set Corokia Cotoneaster. Deze plant heeft een unieke structuur en een trendy look.


↕ Hoogte (incl. pot) in cm: 40

Ø Potmaat in cm: 14

🏠 Binnen 2-4 werkdagen in huis.

🌱 Vers van de kweker.

♻️ Duurzaam.

📦 Gratis verzending.

Uitverkocht

Artikelnummer: SP9

Beschrijving

De origine van deze plant ligt in New Zeeland. Zijn uiterlijk weerspiegelt de inheemse Maori stam in Nieuw Zeeland. De minimalistische opbouw van de plant past in een minimalistische interieur of een interieur met een Industrieel aanzien. Het moderne accent van de plant geeft kleur en warmte met een vertaling naar natuurlijke elementen.

Over de kweker: Met enorm veel passie en toewijding teelt Johan Jansen met zijn team van "Special plant" niet alleen maar planten, maar produceren zij geheel eigen productlijnen door zelf te veredelen ( vermeerderen ). Met jarenlange ervaring en opgedane kennis zorgen zij ervoor dat het zaadje zich kan ontwikkelen tot een kwalitatief hoog product. Door continu te innoveren worden klanten steeds weer verrast met unieke soorten planten.

Verzorg tips: De planten zijn geschikt voor binnen en buiten. Bij voorkeur staat de plant op een koele plek met matig licht. Houdt de plant wel vochtig maar laat hem niet in het water staan. Eens per jaar voeden is wenselijk.

Kweker: SpecialPlant

Specificaties: Corokia ; 14 cm pot ; terracotta ; 40 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Corokia Cotoneaster in terracotta pot” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.