Decorum Cordyline new Conga met Elho brussels white

33.40

De Cordyline is een sierlijke plant met een tropische uitstraling. Oorspronkelijk komt hij uit tropische en subtropische gebieden uit Nieuw-Zeeland.


↕ Hoogte (incl. pot) in cm: 60

Ø Potmaat in cm: 19

🏠 Binnen 2-4 werkdagen in huis.

🌱 Vers van de kweker.

♻️ Duurzaam.

📦 Gratis verzending.

Artikelnummer: DUY17-20ELHBRwhi Categorie:

Beschrijving

De Cordyline is een sierlijke plant met een tropische uitstraling. Oorspronkelijk komt hij uit tropische en subtropische gebieden uit Nieuw-Zeeland. In het Engels is de plant vooral bekend als cabbage tree. De Cordyline is er in verschillende soorten en maten en is goed met een aantal bij elkaar in een pot of schaal te combineren.

Over de kweker: Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor Decorum zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur. Met de complimenten van Decorum.

Verzorg tips: "Lichte, zonnige plaats. Houdt van hoge luchtvochtigheid. Vochtig houden, potgrond mag niet uitdrogen."

Kweker: Duynplant

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Decorum Cordyline new Conga met Elho brussels white” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.