Decorum Duo Pachira

31.65

De Pachira, ook wel Watercacao of Geldboom genoemd, is een makkelijke kamerplant voor thuis.


↕ Hoogte (incl. pot) in cm: 45

Ø Potmaat in cm: 14

🏠 Binnen 2-4 werkdagen in huis.

🌱 Vers van de kweker.

♻️ Duurzaam.

📦 Gratis verzending.

Uitverkocht

Artikelnummer: DUIJ20-2 Categorie:

Beschrijving

“De watercacao (Pachira aquatica) komt oorspronkelijk uit Centraal en Zuid-Amerika. Hij groeit in moerassen en riviermondingen met wisselende waterstand, en kan daar een boom van wel 20 m hoog worden.
In Oost-Azië wordt de plant gezien als een element dat volgens de leer van de Feng Shui welvaart en geluk in huis. De bladerkroon zou geld aantrekken, dat dan in het mandje bewaard kan worden…”

Over de kweker: Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor Decorum zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur. Met de complimenten van Decorum.

Verzorg tips: "veel licht, of half schaduw, maar niet in felle zon veel water, maar niet te vaak, en geen natte wortels mag geneveld worden, houdt van vochtige lucht "

Kweker: Duijn-Hove

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Decorum Duo Pachira” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.