Decorum Livistona rotundifolia

58.07

De Livistona is een bijzondere plant! Hij ziet er niet alleen erg leuk uit, hij is ook nog eens erg gezond voor je.


↕ Hoogte (incl. pot) in cm: 100

Ø Potmaat in cm: 24

🏠 Binnen 2-4 werkdagen in huis.

🌱 Vers van de kweker.

♻️ Duurzaam.

📦 Gratis verzending.

Artikelnummer: JOGR14 Categorie:

Beschrijving

De Livistona is een bijzondere plant! Hij ziet er niet alleen erg leuk uit, hij is ook nog eens erg gezond voor je. Niet voor niets werd hij een paar jaar terug uitgeroepen als ‘Bureauplant van het jaar’. Qua verzorging is de Livistona niet veeleisend. Twee keer per week water geven, is meestal voldoende.

Over de kweker: Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor Decorum zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur. Met de complimenten van Decorum.

Verzorg tips: De Livistona houdt van halfschaduw maar niet van direct zonlicht. Hij wordt graag vochtig gehouden en houdt in de winter niet van een temperatuur onder de 15 graden.

Kweker: JoGrow

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Decorum Livistona rotundifolia” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.