Decorum XL Kentia Palm in ELHO Brussels Diamond (Oyster Pearl)

96.33

De XL Kentia is een sterke en elegante plant die het best in (half)schaduwrijke plekken goed tot zijn recht komt. Dit is onze grootste kentia!


↕ Hoogte (incl. pot) in cm: 160

Ø Potmaat in cm: 25

🏠 Binnen 2-4 werkdagen in huis.

🌱 Vers van de kweker.

♻️ Duurzaam.

📦 Gratis verzending.

Artikelnummer: GEST5-ELHO-Diamond-Oyster Categorie:

Beschrijving

De oorsprong van de Kentia Palm ligt in Australië, om precies te zijn: het Lord Howe Island. Daaraan dankt deze palm zijn Latijnse naam; Howea Forsteriana. Al in 1800 werd de palm daar ontdekt en is één van de eerste palmen die speciaal voor de huiskamer werden gekweekt. Het is een sterke en elegante plant die in (half)schaduwrijke plekken goed tot zijn recht komt.

Over de kweker: Decorum bundelt de kracht van tientallen speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor Decorum zijn planten en bloemen het mooiste wat er is. Ze maken de wereld om ons heen een stukje aangenamer, geven rust, een goed gevoel, ontspanning, zuurstof, geluk en gezondheid. Klanten kunnen altijd rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product, direct van de kweker. De Decorum kwekers telen hun planten en bloemen vol passie en zorg, met liefde en respect voor de natuur. Met de complimenten van Decorum.

Verzorg tips:

Kweker: Gerrit Stolze

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Decorum XL Kentia Palm in ELHO Brussels Diamond (Oyster Pearl)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *