Dendr Sa-nook Thailand Black 1T (4 stuks)

34.40

De sjiekste van de Thaise orchideeën, om diep van onder de indruk te zijn.


branches 1

↕ Hoogte (incl. pot) in cm: 60

Ø Potmaat in cm: N

🏠 Binnen 2-4 werkdagen in huis.

🌱 Vers van de kweker.

♻️ Duurzaam.

📦 Gratis verzending.

Artikelnummer: DETHBL160-4 Categorie:

Beschrijving

“Sanook betekent ‘genieten’ in het Thais, maar ook voldoening. Deze prachtige bloem uit Thailand is een aparte soort orchidee die in de afgelopen jaren heel erg populair is geworden.

De Thailand Black is diep paars.

De Thaise veredelaar heeft deze variëteit gekruist met het oog op groeikracht en bloei. De bloei houdt zeker 6 tot 8 weken stand.”

Over de kweker: De orchideeën komen van één van de vijf kwekers die samenwerken onder de naam Logico. Door hun specialismen op diverse soorten slim te verdelen zorgen zij ervoor dat u de beste, mooiste orchideeën in huis krijgt. Theo Ammerlaan

Verzorg tips: "Zet deze orchidee op een lichte plek, maar niet ín de zon. Houdt hem koel en luchtig, u kunt hem 's zomers buiten zetten. Geef de orchidee water als de aarde bijna droog is: ééns in de 7 à 9 dagen. En besproei de jongste knopjes. Om de twee weken een scheut speciale Orchideeënvoeding en 3 à 4 keer per jaar een theelepel kalk in de potgrond. Niet mesten in november, december en januari. De grond eens in de drie jaar verversen. De uitgebloeide tak kunt u onderaan afsnoeien, dan groeit er na 8 tot 12 maanden een nieuwe aan."

branches 1

Kweker: Logico

Specificaties: donkerpaarse orchidee; Thailand Black; pot 11cm; hoogte 60cm; 1 tak; bloeiende plant; lichte plek in huis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dendr Sa-nook Thailand Black 1T (4 stuks)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *