Duo Decorum Azalea Priamide Wit

48.17

De Azalea is terecht een van onze populairste bloeiende kamerplanten met uitzonderlijke rijk en lange bloei.


↕ Hoogte (incl. pot) in cm: 60

Ø Potmaat in cm: 17

🏠 Binnen 2-4 werkdagen in huis.

🌱 Vers van de kweker.

♻️ Duurzaam.

📦 Gratis verzending.

Uitverkocht

Artikelnummer: VDV10-2 Categorie:

Beschrijving

De Azalea is terecht een van onze populairste bloeiende kamerplanten. Het zijn prachtige planten met een uitzonderlijk rijke en lange bloei op een ogenblik dat er relatief weinig bloeiende planten worden aangeboden – van september tot mei. Het kleurengamma is enorm uitgebreid en varieert van het puurste wit en het teerste roze tot spannend rood en purper. De Azalea vindt zijn oorsprong in de berggebieden van het Verre Oosten waar ze beschut onder de bomen groeien. Dit verklaart waarom de Azalea in huis graag op een lichte plaats maar niet in de felle zon wil staan.

Over de kweker: Van der Voort is gespecialiseerd in de lepelplant, al ruim dertig jaar. Dat betekent dat ze heel veel verstand hebben van veredelen, vermeerderen en telen van deze bloemdrager. Het bedrijf staat onder leiding van Olaf van der Voort en is de afgelopen vijf jaar flink gegroeid. Op 8,5 hectare groeien lepelplanten, Azalea's en Ludisia's.

Verzorg tips: Tip van onze kweker : ‘mocht de plant onverhoopt toch nog droog komen te staan, dan kunt u het beste de pot met kluit volledig onder water dompelen (ca.10 seconden). Zo kan de kluit zich sneller vol zuigen en hersteld de plant sneller.’

Kweker: Van der Voort

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Duo Decorum Azalea Priamide Wit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.