Kim Medium Yellow

19.95

“Een mooi compact boeket met gele bloemen. Roosjes en germini’s zijn de belangrijkste bloemen in dit prachtige boeketje.


branches 15

↕ Hoogte (incl. pot) in cm: 40

🏠 Binnen 2-4 werkdagen in huis.

🌱 Vers van de kweker.

♻️ Duurzaam.

📦 Gratis verzending.

Uitverkocht

Artikelnummer: JDG1Yellow

Beschrijving

“Van lichtgele anjers tot oker gerbera’s. Dit zonnige, compacte boeket heeft ze allemaal: rozen, anjers, lelies, gerbera’s en chrysanten.
Het boeket is ongeveer 40 centimeter hoog en daarmee zeer geschikt voor op bijvoorbeeld de eettafel. Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi.

Over de kweker: "Om mooie boeketten van mooie bloemen te schikken moet je oog en hart voor de bloemen hebben. Melle Jongkind heeft dat: zij kopen alle bloemen dagelijks vers in, als het nodig is via de veiling, als het kan direct bij de kweker. Hun eigen designafdeling houdt de samenstelling van de boeketten nauwlettend in de gaten. "

Verzorg tips: "De Kim Medium is een mooi boeket. Roosjes en germini's zijn de belangrijkste bloemen in dit prachtige boeketje. Het boeket is ongeveer 40 centimeter hoog en daarmee zeer geschikt voor op bijvoorbeeld de eettafel. Het boeket blijft tenminste 7-8 dagen mooi. "

branches 15

Kweker: JDG Flowers

Specificaties: "compact boeket; geel; roos, anjer, lelie, gerbera, chrysant; 40 cm "

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kim Medium Yellow” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.