Combibox

De Planten Combibox

Planten in huis zijn altijd een goed idee. Zo fleuren ze niet alleen de ruimte op met groen, maar verbeteren ze ook de luchtkwaliteit van je woning. Er zijn zoveel verschillende planten te krijgen dat het soms moeilijk is om een keuze te maken voor één specifieke plant. Daarom is het handig dat er nu een handige optie is waardoor je niet meer hoeft te kiezen. Met een planten combibox krijg je namelijk meerdere planten voor een leuke prijs.

Keuze uit verschillende planten combiboxen

Er zijn 6 verschillende opties om uit te kiezen, hierdoor zit er altijd een combibox met mooie kamerplanten voor je bij. Zo kun je kiezen voor een tropische groene planten mix bestaande uit vier prachtige planten met een exotische uitstraling. Of als je meer van een ficus houdt kies je voor één van drie andere boxen waar deze plant samen met drie andere soorten verpakt in zit. Er is ook een box die bestaat uit planten die een gezonde werking hebben op de leefruimte en het binnenklimaat, namelijk de luchtzuiverende mix. Mocht je liever wat kleiner groener spul willen hebben voor op de koffietafel of in de vensterbank dan is de box met het volgende trio planten een aanrader. Het trio bestaande uit de Chlorophytum ocean, Delosperma echinatum en Peperomia argyreia wordt geleverd in trendy keramiek.

Eigentijds en verantwoord

Het voordeel van een planten combibox is dat je altijd een verzameling aan planten krijgt die trendy, sterk en uniek zijn. Planten die tegen een stootje kunnen. Alle boxen zijn een combinatie van eigentijdse planten die een mooie sierwaarde leveren aan je interieur. De planten komen vers van de kweker en zijn op duurzame wijze gekweekt en geteeld. De tropische planten mogen na aankomst in Nederland eerst bijkomen van de reis en worden dan beoordeeld op kwaliteit, waardoor je er zeker van kunt zijn dat de planten in goede gezondheid bij je terechtkomen.

Groen moet je doen! Kies daarom ook voor het gemak en de kwaliteit van een combibox vol met prachtige en krachtige planten!

Terug naar lijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *